ΣΚΟΠΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΦΕΤΑΣ

 

Μη κερδοσκοπική Ένωση Προσώπων με κύριο στόχο την ενημέρωση των Ελλήνων για τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχει η ταυτότητα του πλέον εμβληματικού προϊόντος μας, της Φέτας μας, από τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) με τον Καναδά (CETA) και τη Ν. Αφρική (SADC) και για την ανάγκη της άμεσης εκδήλωσης μιας εθνικής προσπάθειας ώστε να πειστούν οι βουλευτές μας να ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΩΣΟΥΝ τις συμφωνίες αυτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

ΤΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΦΕΤΑΣ

 1. Ανυφαντάκης Εμμανουήλ(Πρόεδρος) – Ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος.
 2. Ζέρβας Γεώργιος(Αντιπρόεδρος Α’) – Καθηγητής και π. Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας & Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας.
 3. Αποστολόπουλος Χρήστος(Αντιπρόεδρος Β’) – Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλ/κων Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ).
 4. Τσακαλίδου Έφη(Γενική Γραμματέας) – Καθηγήτρια και Δ/ντρια του Εργαστηρίου Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
 5. Γιαννόπουλος Περικλής(Ταμίας)  – Ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης
 6. Αιμονιώτη Ειρήνη(Μέλος) – Δημοσιογράφος.
 7. Αλευρίτου Ελένη(Μέλος) – Ιατρός και Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών η Ποιότητα Ζωής – ΕΚΠΟΙΖΩ,
 8. Αληχανίδης Ευστάθιος Ομότιμος καθηγητής Γαλακτοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 9. Εμμανουήλ Γεώργιος(Μέλος) – Γεωργο-οικονομολόγος μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής φορέων Υπεράσπισης της Φέτας (1999-2002 και 2017) και του Δικτύου Ευρωπαϊκών Περιφερειών ΠΟΠ προϊόντων ΑREPO.
 10. Καλογρίδου-Βασιλειάδου Δέσποινα(Μέλος) Ομότιμη Καθηγήτρια Μικροβιολογίας & Υγιεινής Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης & τ. Αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ.
 11. Κεχαγιας Χρηστος(Μέλος) – Ομότιμος Καθηγητής Γαλακτοκομίας των ΤΕΙ Αθηνών.